„Au rămas câteva ore până la marea finală! Concursul național „Cel mai bun plan de afaceri”

  • June 7, 2017 09:45am - 12:00am
  • Academy of Economic Studies of Moldova

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Ministerul Agriculturii, Ministerul Tineretului şi Sportului şi cu suportul financiar al Fundaţiei „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein”, organizează, mâine, 8 iunie, 2017,  Concursul „Cel mai bun plan de afaceri”. Competiția se desfășoară în rândurile câștigătorilor etapei regionale ale concursului – absolvenţi ai Instituţiilor de Învăţământ Profesional Tehnic Postsecundar (Colegiile şi Centrele de Excelenţă).

Concursul „Cel mai bun plan de afaceri” ediția din 2017 este organizat în cadrul Proiectului „Activitatea de instruire în domeniul antreprenoriatului și angajării în câmpul muncii”(MEEETA IV), cu scopul de a promova spiritul antreprenorial în rândul elevilor din instituțiile de învățământ profesional tehnic secundar şi post secundar, prin aprecierea celor mai bune planuri de afaceri elaborate de elevi în cadrul disciplinei Bazele Antreprenoriatului.

18 participanți – finaliști ai concursurilor regionale «Cel mai bun plan de afaceri» – își vor prezenta planurile de afaceri în fața unei comisii de evaluare, formată din specialiști în domeniu, oameni de afaceri, reprezentanți ai Ministerului Educației și asociațiilor de business. În urma concursului, vor fi desemnați trei finaliști, care vor primi diplome, premii de valoare și vor putea beneficia de suport în implementarea ideiilor de afaceri.

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri este o organizaţie non-guvernamentală, formată cu scopul de forma şi valorifica competențele profesionale, a inițiativei individuale și a spiritului antreprenorial prin educație, inițierea și dezvoltarea afacerilor.

User Login