CEDA anunţă selectarea participantelor pentru Şcoala de Vară, august 2017

  • June 13, 2017 09:00am - 06:00pm

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) va organiza în perioada august 2017 Şcoala de leadership pentru fete (locul și timpul rezervat pentru cele 6 zile planificate vor fi stabilite mai târziu). Acest proiect comprehensiv şi interactiv este destinat tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani.

Școala de vară se desfășoară în cadrul proiectului “Reconceptualizarea orientării profesionale şi consilierii în carieră” (REVOCC), implementat de CEDA, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), cu suportul financiar al Agenţiei Austriece pentru Dezvoltare (ADA).

În cadrul Școlii de vară se vor organiza sesiuni de instruire, ateliere de lucru şi dezbateri la următoarele subiecte:

  • dezvoltarea personală și proiectarea carierei
  • elaborarea planului de dezvoltare a carierei
  • dezvoltarea capacităţilor de lider şi a încrederii în sine
  • angajarea în câmpul muncii și instrumente de marketing personal
  • antreprenoriatul – opțiune în carieră
  • club de discuţie şi stimulare a iniţiativei
  • constituirea și consolidarea echipei etc.

Limba de lucru: română.

Cheltuielile de cazare, alimentare și instruire fi suportate de către organizatori. Participantele vor achita doar cheltuielile de transport (din localitatea participantei până la Chișinău și înapoi).

 DATA LIMITĂ DE APLICARE ESTE 23 iunie 2017, ORA 17:00.

Vă rugăm să expediaţi formularele pe adresa: mkiriakov@ceda.md

Formularele trimise mai târziu nu vor fi acceptate! Formularul îl găsiţi aici: Formular de aplicare participante_termen prelungit

Pentru mai multe detalii sau informaţii apelaţi 022 885 425 (Mariana Kiriarov)

Selectarea* participanţilor va avea loc până la 15 iulie 2017. Persoanele selectate vor fi anunţate de către reprezentaţii CEDA.

* În procesul selectării se va lua în considerație activitatea de voluntariat, îndeosebi vor avea prioritate tinerele care activează în calitate de voluntari la Centrele de Ghidare în Carieră din incinta Agențiilor pentru Ocuparea Forței de Muncă din mun. Chișinău (sectorul Botanica), raionul Soroca și raionul Cahul.

User Login