Ghidarea în Carieră: Cadrul regulatoriu și oportunități de viitor

Ghidarea în Carieră: Cadrul regulatoriu și oportunități de viitor

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în cadrul proiectului „Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră” (REVOCC), implementat în parteneriat cu ANOFM și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu sprijinit financiar al „Agenției pentru Dezvoltare din Austria” (ADA) a realizat două studii care au avut drept scop analiza cadrului legal privind ghidarea în carieră din perspectivă educațională și a pieței muncii, precum și o analiză a materialelor didactice, elaborate în cadrul proiectului REVOCC, din perspectivă de gen.

 

Evenimentul a avut loc la 31 octombrie 2017 la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Vasile Alescandri 1, et 6.

 

Obiective:

 

– Prezentarea rezultatelor obținute și elaborarea propunerilor privind reglementările menite să contribuie la dezvoltarea unui sistem de ghidare în carieră

– Promovarea egalității de gen în domeniul educație pentru carieră

 

Prezentările le puteți găsi aici :

 

– Prezentarea rezultatelor analizei cadrului legal privind Ghidarea în Carieră din perspectiva pieței forței de muncă de către Nicu Crețu, Soluții Inovative SRL: REVOCC. Cadrul legal (RO)

– Prezentarea rezultatelor analizei de gen a materialelor didactice elaborate în cadrul proiectului REVOCC, de către Alexei Buzu, director Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare: REVOCC. Gen (RO)