Aplică la Programul de Instruire Antreprenorială pentru Tineri

Aplică la Programul de Instruire Antreprenorială pentru Tineri

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri – CEDA anunță înscrierea la programul de instruire antreprenorială pentru tineri. Cursul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Soluții pentru Tineri” implementat cu suportul Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare și derulat în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

La program se pot înregistra persoane cu vârsta cuprinsă între 18-34 de ani care doresc să lanseze sau să dezvolte o afacere beneficiind de suport financiar în valoare de până la 2 000 EUR.

Pe parcursul a opt zile tinerii vor dezvolta competențe și abilități antreprenoriale, vor învăța cum să planifice o afacere și vor primi asistență în elaborarea unui plan de afaceri.

Absolvenții cursului de instruire vor avea posibilitatea să participe la Programul de granturi implementat de CEDA, unde cele mai bune Idei de Afaceri elaborate de tineri vor primi sprijin financiar pentru procurarea de echipament.

Încurajăm tinerii interesați să completeze FORMULARUL DE PARTICIPARE până la data de 25 martie 2024 și să-l expedieze la adresa de e-mail [email protected] .

Doar persoanele selectate vor fi contactate de către organizatori.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon (022) 885 425 sau 069059309 sau să ne scrieți la adresa de e-mail [email protected]