Continuăm vizitele la tinerii activi care doresc să dezvolte sau să dea start idei sale de afaceri

Continuăm vizitele la tinerii activi care doresc să dezvolte sau să dea start idei sale de afaceri

Continuă vizitele la tinerii activi care doresc să dezvolte sau să dea start idei sale de afaceri. Tinerii vor putea pune în aplicare cunoștințele acumulate la instruirile la care au participat în perioada 12 – 16 iulie curent.

Olesea este cea care dorește să dezvolte afacerea pe care a inițiat-o acum un an și să crească volumul vânzărilor de roșii Cherry din terenul protejat. Ea mai are nevoie de un vas de acumulare de apa adiacent și niște rafturi pentru a crește materialul săditor care îl va comercializa și utiliza pentru afacerea proprie care se află în Comuna Bubuieci.

La Chișinău se așteaptă o nouă patiserie care va fi inițiată și condusă de Victoria. Tânăra doamnă de afaceri este pasionată de deserturi, cunoaște în detalii tot procesul tehnologic și are în gând un plan de promovare pentru a crește volumul de vânzări. Victoria solicită în planul său de afaceri o imprimantă pentru biscuiți, cuptor mai performant și alte accesorii.

Suportul economic/financiar are loc în cadrul Proiectului ”Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră, Faza a II-a”, (REVOCC II) cu sprijinul financiar din partea „Agenției Austriece pentru Dezvoltare” (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).

Comitetul de Aprobare al Suportului Direct va analiza planurile de afaceri și va selecta, în baza criteriilor stabilite, cele mai viabile idei.