Vizită de lucru la Copanca, r-ul Căușeni și în satul Hârbovățul Nou, r-ul Anenii Noi în cadrul proiectului REVOCC

Vizită de lucru la Copanca, r-ul Căușeni și în satul Hârbovățul Nou, r-ul Anenii Noi în cadrul proiectului REVOCC

Astăzi în data de 14 Septembrie curent au avut loc primele vizite la tineri activi și motivați să inițieze și să dezvolte afaceri pentru a obține posibilul suport financiar/economic din proiectului REVOCC II. Tinerii au participat la instruiri și au învățat să dezvolte un plan de afaceri, plan de marketing, să facă vânzări online, și să elaboreze un buget operațional.

Prima vizită a fost la Copanca, r-ul Căușeni, unde Daniela dorește sa facă o brutărie și să comercializeze produse din panificație de calitate respectând toate standardele. Daniela a prezentat ideea sa de afaceri, locul unde își propune să fie desfășurată și echipamentul de producție care va fi utilizat.
După masă am vizitat-o pe Olga la atelierul său de creație în satul Hârbovățul Nou, r-ul Anenii Noi, unde își manifestă talentul prin crearea produselor din ceară. Olga ne-a prezentat întreaga sa colecție cu multă dragoste și atenție. Dorește mult să transmită abilitățile acumulate de ani buni și generațiilor tinere.

Comitetul de Aprobare al Suportului Direct urmează să analizeze planurile de afaceri și vor selecta în baza criteriilor cele mai viabile idei.
Reamintim că activitatea are loc în cadrul Proiectului ”Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră, Faza a II-a”, (REVOCC II) cu sprijinul financiar din partea „Agenției Austriece pentru Dezvoltare” (ADA).