CREATIVO continuă runda de ședințe individuale cu instituțiile ÎPT

CREATIVO continuă runda de ședințe individuale cu instituțiile ÎPT

Proiectului CREATIVO continuă runda de ședințe individuale cu instituțiile ÎPT, care beneficiază de ghidare și consultanță în procesul de elaborare a planurilor de afaceri a activităților antreprenoriale, care urmează să fie desfășurate de instituțiile ÎPT.

Pe 27 decembrie 2021 a avut loc ședința de lucru cu Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău. Au fort abordate subiecte referitoare la bugetul total al planului de afacere, prognoza veniturilor și cheltuielilor, calculul recuperabilității proiectului, pragul de rentabilitate, prognoza indicatorilor financiari și calculul uzurii.

Credem cu fermitate că în urma acestor consultări instituțiile ÎPT vor reuși să elaboreze un plan de afacere bine structurat care va deveni o bază a activității antreprenoriale generatoare de venit pentru instituție.

Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundației “Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC)