Activități antreprenoriale desfășurate de instituțiile de ÎPT din Moldova

Activități antreprenoriale desfășurate de instituțiile de ÎPT din Moldova

Proiectul CREATIVO a desfășurat un atelier practic în cadrul Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul în perioada 12 – 14 ianuarie 2022.

Abilitățile tehnice specifice locului de muncă reprezintă competențe cheie relevante pentru muncă și facilitează mult tranziția pe piața muncii, dar și contribuie considerabil la învățarea și dezvoltarea carierei.

Tocmai de aceea, unul din obiectivele proiectului CREATIVO este implementarea ideilor de activități antreprenoriale și crearea unui mod de învățare cu o mai bună integrare a elementelor practice identice activităților antreprenorială din mediul privat.

În cadrul atelierului practic, echipa de implementare a proiectului CREATIVO împreună cu 2 experți și grupul de lucru din cadrul CEHTA Țaul a reușit să elaboreze planul de afacere pentru activitatea antreprenorială, ce urmează a fi desfășurată de Centrul de Excelență .

Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundației “Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Tags: