Invitație de presă CONCURSUL NAȚIONAL „CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI” EDIŢIA 2020

Invitație de presă CONCURSUL NAȚIONAL „CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI” EDIŢIA 2020

Invitație de presă

CONCURSUL NAȚIONAL „CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI” EDIŢIA 2020

Ce: Concursul Național „Cel mai bun plan de afaceri” ediția 2020, unde vor participa câștigătorii etapelor regionale ale concursului – absolvenți ai Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic: Școli Profesionale, Colegii şi Centre de Excelenţă din Republica Moldova.

Planurile de afaceri au fost concepute în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului”, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial în rândul elevilor din instituțiile de învățământ profesional tehnic, prin aprecierea celor mai bune planuri de afaceri elaborate de elevi în cadrul disciplinei “Bazele Antreprenoriatului”.

Cine: Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

Cum: Evenimentul va întruni 14 finaliști din toată republica, profesori care predau disciplina „Bazele Antreprenoriatului”, directori ai IÎPT și reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Cei 14 finaliști își vor prezenta planurile de afaceri în fața unei comisii de evaluare, formată din specialiști în domeniu, oameni de afaceri, reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării din Republica Moldova; Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și reprezentanți ai asociațiilor de business. În urma concursului, vor fi desemnați finaliștii, care vor primi diplome și premii de valoare.

Unde: On-line, Platforma ZOOM și Facebook

Când: Vineri 10 iulie 2020, orele 09:30 – 15:30

Date de contact: 069 113 950 / 079 002 848 / oficiu@ceda.md

IMPORTANT: Concursul Național „Cel mai bun plan de afaceri” este la cea de a VII-a ediție și, în acest an, este organizat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri este o organizație non-guvernamentală, formată cu scopul de a forma şi valorifica competențele profesionale, a inițiativei individuale și a spiritului antreprenorial prin educație, inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Mai multe detalii găsiți pe www.ceda.md / CEDA Facebook