Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) organizează Forumul Tinerilor Antreprenori

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) organizează Forumul Tinerilor Antreprenori

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) organizează

Forumul Tinerilor Antreprenori

TINERII ÎN ACȚIUNE

Ce: Forumul Tinerilor Antreprenori, ”TINERII ÎN ACȚIUNE”

Cine: Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) cu SUPORTUL financiar al Liechtenstein Development Service (LED).

Scopul Forumul Tinerilor Antreprenori: promovarea celor mai bune practici ale tinerilor antreprenori, beneficiari ai proiectului MEEETA și consolidarea capacităților lor pentru o creștere eficientă și durabilă a afacerilor proprii.

Forumul va întruni peste 100 de tineri antreprenori din toată țara, precum și reprezentanți ai Ministerelor, organizațiilor internaționale, ONG-lor, experți, mentori și reprezentanți mass-media.

La eveniment vor fi prezentate istoriile de succes ale tinerilor susținuți în cadrul proiectului „Activitatea de instruire în domeniul antreprenoriatului şi angajării în câmpul muncii” MEEETA, implementat în perioada 2008-2019, cu suportul financiar acordat de Fundația Internațională ”Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein”.

Tinerii antreprenori vor face schimb de bune practici și vor discuta despre politici orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri, sporirea competitivității micilor afaceri, educația antreprenorială și dezvoltarea antreprenoriatului inovativ.

Când: 20 decembrie 2019

Unde: Mun. Bălți, str. Aerodromului, 1, sala pentru evenimente, et.2., Restaurantul ”Goldhaus”

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) este o organizație non-guvernamentală. CEDA sprijină reformele în educație, promovează antreprenoriatul, activitățile generatoare de venit ca temelie pentru formare profesională de calitate și educația pentru carieră, având drept țel formarea și valorificarea competențelor profesionale, a inițiativei individuale și a spiritului antreprenorial.