Concursului Național “Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2023

Concursului Național “Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2023

În ediția 2023 a Concursului Național “Cel mai bun plan de afaceri” am avut parte de produse și servicii unice, cu care 18 elevi din Învățământul Profesional Tehnic au impresionat membrii juriului.
Tinerii ambițioși ne-au demonstrat aplicarea în practică a competenței antreprenorială și a spiritului de inițiativă, și am apreciat efortul depus de ei și cadrele didactice în prezentările creative.
Pe lângă premiile oferite de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Centrul de Excelență în Economie și Finanțe (gazda evenimentului), am susținut elevii participanți cu mențiuni speciale și 4 premii la următoarele categorii:
1. Pentru cea mai inovativă idee de afaceri – Jeman Cristina de la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău
2. Pentru cea mai bună prezentare a ideii de afaceri – Tropoțel Ilinca de la Colegiul de Medicină Veterinară şi Economie Agrară din Brătuşeni și Cazacu Andreia de la Şcoala Profesională nr. 2 Chişinău
3. Pentru cel mai bun plan de afaceri în profesia aleasă – Bordeniuc Artur de la Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor din Bălți.
Felicitări și succese tuturor participanților!
Moldova, ai viitori Antreprenori și Antreprenoare!