Ședințe de lucru în format online cu instituții de ÎPT partenere din Componenta A și Componenta B

Ședințe de lucru în format online cu instituții de ÎPT partenere din Componenta A și Componenta B

Proiectul CREATIVO a desfășurat în data de 3 noiembrie 2021, o ședința de lucru în format online cu 9 instituții de ÎPT partenere din Componenta A, privind activitățile ce urmează a fi realizate pentru a lansa cursurile de formare continuă ajustate la necesitățile sectorului privat. În următoarele săptămâni, cu ajutorul experților, instituțiile urmează să fie antrenate într-un exercițiu comun de evaluare a necesităților sectorului privat și de ajustare a ofertei sale de formare profesională continuă în dependență de necesitățile identificate.

Ieri, 4 noiembrie 2021, a avut loc o altă ședința de lucru cu 7 instituții de ÎPT partenere din Componenta B, privind lansarea activităților de elaborare a planurilor de afacere pentru activitatea antreprenorială pe care își propun să le dezvolte aceste instituții.

În perioada următoare vom susține eforturile instituțiilor în elaborarea cursurilor de formare continuă și lansarea activităților antreprenoriale.

Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului CREATIVO, implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundației “Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).