Cognitrom Career Planner

Cognitrom Career Planner

Ne bucurăm că parteneriatul dintre CEDA și ANOFM în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră (REVOCC II), implementat cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC) contribuie la angajarea în câmpul muncii a tinerilor, inclusiv a persoanelor cu dizabilități!

Agenția Națională pentru Ocupare Forței de Muncă, prin intermediul subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă a prestat pe parcursul a 3 luni ale anului 2021 servicii de ghidare în carieră prin intermediul platformei Cognitrom Career Planner (platforma CCP) pentru 443 persoane, dintre care 61,8% au fost femei, iar 38,2% au fost bărbați.

Cei mai mulți beneficiari au fost persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate cu statut de șomer, care au dorit să își testeze abilitățile în scopul identificării profesiei potrivite. Conform vârstei, cei mai mulți beneficiari ai platformei au fost persoane tinere, cu vârsta 16-34 ani (75,9%). 2,7% din total beneficiari au fost persoane cu dizabilități.

Mai multe informații găsiți în comunicat:https://bit.ly/3ejp80H