Activitate de follow-up on-line cu formatorii care au pilotat Modulul ”Managementul carierei”

Activitate de follow-up on-line cu formatorii care au pilotat Modulul ”Managementul carierei”

Bobocii se numără și primăvara!

Joi, 7 mai 2020, ora 10.00, CEDA, în cadrul proiectului REVOCC II, organizează o activitate de follow-up on-line cu formatorii din 7 instituții prestatoare de servicii de formare continue a cadrelor didactice și administrative care au pilotat Modulul ”Managementul carierei”.

Scopul activității este de a capitaliza rezultatele pilotării modulului ”Managementul carierei” și a identifica modele și perspective pentru implementarea lui, sporind astfel accesul la educație pentru carieră de calitate tuturor elevilor. În anul de studii 2019-2020 a fost elaborat și pilotat Modulul «Managementul carierei», destinat formării continue a cadrelor didactice și manageriale.

Preventiv în cadrul proiectului REVOCC II, implementat de CEDA în parteneriat cu MECC și ANOFM cu sprijinul financiar al ADA, au fost instruiți formatori din 9 instituții prestatoare de servicii de formare continuă, inclusiv 3 Centre de Excelență.

În procesul de pilotare, formatorii din 7 instituții prestatoare de servicii de formare continue, au instruit peste 863 cadre didactice și administrative.
Stimați parteneri! Ne revedem joi pentru a ne bucura de succese împreună!

AGENDA activității de follow-up. Rezultatele pilotării Modulului la ”Managementul carierei” 7 mai 2020, ora 10.00