Activitatea publică de Follow-up la ”Managementul Carierii: Realizări și Perspective”

Activitatea publică de Follow-up la ”Managementul Carierii: Realizări și Perspective”

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova (MEC) organizează în cadrul proiectului ”Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră” (REVOCC II) cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, activitatea publică de Follow-up la ”Managementul Carierii: Realizări și Perspective”.

Activitatea va avea loc mâine, 12 octombrie 2021, ora 14.00 în format on-line, pe Platforma Zoom. Date de acces:
🔹Time: Oct 12, 2021 14:00 Bucharest
🔗Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/87894144652…
🔹Meeting ID: 878 9414 4652
🔹Passcode: 466482

Scopul activității este de a identifica succesele și perspectivele de instituționalizare a Programului de formare continuă la ”Managementul carierei” în instituțiile prestatoare de servicii de formare continue.

Participanți: formatorii pregătiți în cadrul proiectului REVOCC II, reprezentanți a instituțiilor prestatoare de servicii de formare continue a cadrelor didactice, manageriale și reprezentanți a Centrelor de excelență din țară, reprezentanți MEC, echipa proiectului REVOCC II, experți CEDA.

Scurt istoric: În perioada septembrie 2019-mai 2020, 15 formatori pregătiți de CEDA, au instruit peste 863 cadre didactice și administrative din învățământul secundar general și profesional tehnic la Modulul ”Managementul Carierei”.

În cadrul activității de pe 12 octombrie planificăm să discutăm despre perspectivele extinderii implementării programelor de formare continue în alte instituții și suportul necesar pentru aceasta.