A doua zi a Școlii Vară pentru Tinere Lidere – 2021!

A doua zi a Școlii Vară pentru Tinere Lidere – 2021!

A doua zi a Școlii Vară pentru Tinere Lidere – 2021!

Astăzi, am început sesiunea privind „Dezvoltarea unei idei de afaceri – utilizând metoda Lean Canvas”!

Metoda Lean Canvas este un instrument în elaborarea modelului de afaceri. Se utilizează în planificarea afacerii și în managementul strategic, ce permite realizarea unei reprezentări grafice a afacerii, sub forma unei planșe cu 9 cadrane, în care sunt introduse componentele afacerii și conexiunile dintre acestea.

Am reușit să discutăm cu participantele despre primele 5 cadrane ale modelului Lean Canvas, dar deja participantele au rămas foarte entuziasmate de această metodă de evaluare a unei idei de afaceri. Unele fete s-au gândit chiar să inițieze o afacere soluționând o problemă din regiunea lor!

Până la sfârșitul Școlii de vară cu siguranță o să avem fete care o să aleagă Antreprenoriatul – ca opțiune de carieră!

Succese tuturor!

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), de către Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).