Dăm start Școlii Vară pentru Tinere Lidere ediția 2021!

Dăm start Școlii Vară pentru Tinere Lidere ediția 2021!

Dăm start Școlii Vară pentru Tinere Lidere – 2021!

Anul acesta avem un format nou al Școlii de vară! Sesiuni online combinate cu sesiuni față în față!!! Scopul Școlii de Vară este dezvoltarea competenței de proiectare a carierei și a spiritului antreprenorial ca opțiune de carieră, în rândul tinerelor cu vârsta între 15-18 ani , pentru abilitarea lor socio-economică și promovarea egalității de gen.

În perioada 12 iulie – 16 iulie, 2021vom desfășura sesiuni online cu 36 participante din r. Soroca, r. Anenii Noi, r. Căușeni)

Astăzi, consilierii au discutat cu participantele despre:
– Dezvoltarea carierei. Aspecte generale.
– Analiza SWOT.

Mulțumim consilierilor Școlii de vară – Irina Sîrbu, Alina Cibotari, Mădălina Spînu, Veronica Nițorean, Alexandra Cazacu și Veronica Bubuioc – pentru desfășurarea unei activități interesante și consistente.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), de către Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).