Activități antreprenoriale desfășurate de instituțiile de ÎPT

Activități antreprenoriale desfășurate de instituțiile de ÎPT

Implementarea activităților antreprenoriale, prin urmare generarea de venituri suplimentare pentru instituțiile de învățământ și creșterea competențelor profesionale ale elevilor, reprezintă obiectivele strategice ale proiectului CREATIVO.

Vineri, 06 mai 2022 s-a desfășurat primul atelier de lucru practic cu privire la elaborarea structurii Regulamentului intern de gestionare a veniturilor în urma activaților antreprenoriale desfășurate de IÎPT.

La atelier au participat peste 42 de reprezentanți din IÎPT, cum ar fi cadre manageriale, contabili și cadre didactice.

Ulterior, fiecare instituție va lucra asupra elaborării propriului Regulament intern, ținând cont de specificul activităților antreprenoriale pe care urmează să le implementeze.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului ”Creăm valoare  pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundației “Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).