Școala de vară pentru tinere lidere, ediția 2021, în regiunea Soroca

Școala de vară pentru tinere lidere, ediția 2021, în regiunea Soroca

După ce toata săptămâna trecută am avut sesiuni online, astăzi am dat start „Școlii de vară pentru tinere lidere” 2021, în regiunea Soroca 19-21 iulie, cu prezența fizică a participantelor.

27 de fete din cadrul Colegiului pedagogic M.Eminescu, Colegiul tehnic agricol, LT Petru Rareș, Gimnaziului din s.Rublenita și Școlii profesionale din Soroca au dezvoltat noi competențe de proiectare a carierei și au evaluat ideea de afaceri prin metoda Lean Canvas.

Mulțumim dnei Marina Minascurta, sefa Direcției de Ocupare a Forței de Muncă din r. Soroca pentru testarea abilităților fetelor prin intermediul platformei Cognitrom Career Planer.

Maine continuăm testarea fetelor pentru a determina profilul lor vocațional dar și cel profesional, dezvoltăm un plan de carieră, dar și ne întâlnim cu persoane de succes pentru a afla istoria și experiența lor.

Succes fetelor pentru maine!

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), de către Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).