În cadrul Scolii de vară pentru tinere lidere, desfășurată la Anenii Noi, am avut discuții panel cu 4 persoane de succes!

În cadrul Scolii de vară pentru tinere lidere, desfășurată la Anenii Noi, am avut discuții panel cu 4 persoane de succes!

Astazi, 23 iulie 2021, în cadrul Scolii de vară pentru tinere lidere, desfășurată la Anenii Noi, am avut discuții panel cu 4 persoane de succes!

– Marina Platon – manager Moldindconbanc Subdiviziunea Anenii Noi;
– Ilinca Causnean – inspector superior de politie;
– Olga Manole – coordonator programe Asociatia PromoLex.
– Artur Corcodel – inginer de sunet.

Fetele au fost profund impresionate de istoriile fiecărui invitat, descoperind secretele pentru realizările lor frumoase, dar și dificultățile cu care s-au confruntat pe parcurs.

Au fost 4 persoane din domenii total diferite – însă, paradoxal au avut aceleași indemnuri pentru fete – „foarte multă muncă”, „urmați-vă visul”, „curaj”, ” fiți voi înșivă”, „încercați și implicațivă în cât mai multe activități interesante”, „nu cedați” și „perseverență”!

Specialista principală a Direcției de Ocupare a Fortei de Munca, dna Liubovi Caldarova, dar și specialista din cadrul DOFM Anenii Noi, Doinița Risilean au testat abilitățile fetelor prin intermediul platformei CCP.

Am lucrat cu fetele și la proiectul de carieră! Fetelor le-au plăcut nespus de mult și testele de autocunoaștere propuse de consiliera Scolii de vară, dar și psihologa Irina Bostan!

Multumim, de asemenea consilierilor Ecaterina Sanduta, Alina Cemirtan si Adelin Pascaru pentru organizarea activitatilor interactive si de concentrare a atentiei pentru fete!

Maine avem o zi importanta!

Fetele vor prezenta proiectele lor de cariera, sau ideea de afaceri pe care si-ar dori sa o realizeze!!!

Mult succes tuturor!

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), de către Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).