Ședință individuală consultativă pentru Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău și Centrul de Excelență în Transporturi

Ședință individuală consultativă pentru Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău și Centrul de Excelență în Transporturi

Au rămas zile numărate până la finele anului, iar CEDA mai are planificate multe activități interesante pentru cele 10 IÎPT, beneficiare al proiectului CREATIVO!

Astăzi, 6 decembrie 2022, CEDA a organizat cea de-a patra ședință individuală consultativă pentru Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău și Centrul de Excelență în Transporturi privind activitățile antreprenoriale pe timp de criză, dar și aspecte de scalarea și lărgirea gamei de servicii în cadrul activităților antreprenoriale.

Instituțiile au beneficiat de consultații oferite de experți independenți în domeniul managementului financiar și implementare a activităților antreprenoriale.

Au fost puse în discuție subiecte legate de provocările cu care se confruntă instituțiile, dar și posibilități de depășire a acestora. Au fost determinate necesitățile de consultații și mentorat pentru următoarele 6 luni.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante ”(CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Liechtenstein Development Service Moldova (LED) și Swiss Cooperation in Moldova (SDC).