Sesiune de Informare On-line care a fost adresată IÎPT din zona de Nord

Sesiune de Informare On-line care a fost adresată IÎPT din zona de Nord

În data de 19.03.2021 a avut loc cea de-a doua Sesiune de Informare On-line care a fost adresată IÎPT din zona de Nord, din cadrul noului Proiect CREATIVO implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC), cu sprijinul Fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) și al Guvernul Elveției prin intermediul Swiss Cooperation in Moldova (SDC).

La sesiune au participat 38 de persoane, dintre care, 30 de cadre manageriale și didactice din 22 de IÎPT ai Zonei de Nord a țării, precum și reprezentanți MECC, LED, SDC și CEDA.

Participanții au făcut cunoștință cu principalele obiective și activități precum și cu Îndrumarul de aplicare a proiectului.

O rundă interesantă de întrebări și răspunsuri a urmat, iar rezultatele acesteia urmează a fi publicate pe pagina noastră we.

Evenimentul face parte din rundele de informare organizate în perioada 18-23 Martie din cadrul Proiectului CREATIVO, obiectivul căruia este de a spori perspectivele de angajare ale tinerilor și adulților cu ajutorul educației și formării profesional tehnice relevante pentru piața muncii.