Lansarea activității antreprenoriale la Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău: ”Atelier de confecționare a mobilei”

Lansarea activității antreprenoriale la Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău: ”Atelier de confecționare a mobilei”

Astăzi, 23 septembrie 2022, o zi deosebită de toamnă, în care ne bucurăm de un alt rezultat frumos în cadrul proiectului CREATIVO, și anume lansarea activității antreprenoriale la Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău: ”Atelier de confecționare a mobilei”.
Această activitate va reprezenta o sursă antreprenorială generatoare de venit pentru instituție și un loc excelent de pregătire a viitorilor specialiști în domeniu. Primele comenzi deja sunt în proces de realizare, ceea ce ne dă speranțe că pregătirea profesională în Moldova are Viitor!
La evenimentul de lansare au participat reprezentanți ai donatorilor: Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein, Biroul de Cooperare al Elveției, echipa proiectului CREATIVO și reprezentanți ai mediului privat.
Activitatea dată este desfășurată în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante ”(CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundației Fundația LED Moldova (LED) și Swiss Cooperation in Moldova (SDC).