Sesiuni de Informare în cadru proiectului CREATIVO

Sesiuni de Informare în cadru proiectului CREATIVO

Astăzi 21 Mai 2021, au demarat primele discuții cu IÎPT selectate în cadrul proiectului CREATIVO pentru ambele componente ale sale, după cum urmează.

Pentru Componenta A ,,Prestarea de cursuri bazate pe cerere, elaborate în parteneriat cu și pentru companiile private’’, au fost selectate 9 IÎPT partenere:

1. Colegiul Agroindustrial din Rîșcani
2. Centrul de Excelență în Industria Ușoară din Chișinău
3. Școala Profesională nr. 2 Chișinău
4. Centrul de Excelență în Transporturi din Chișinău
5. Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău
6. Colegiul Agroindustrial din Ungheni
7. Școala Profesională or. Ceadîr-Lunga
8. Școala Profesională nr. 9 Chișinău
9. Colegiul Tehnic Agricol din Svetlîi.

Pentru Componenta B ,,Dezvoltarea și inițierea activităților antreprenoriale în cadrul IÎPT partenere pentru obținerea unor venituri suplimentare și promovarea imaginii instituției de învățământ prin produsul/serviciul oferit’’, au fost selectate 7 IÎPT partenere:

1. Școala Profesională nr 5 Bălți
2. Școala Profesională Ungheni
3. Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul
4. Colegiul de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni
5. Școala Profesională nr 4 Bălți
6. Școala Profesională Bubuieci
7. Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău.

În cadrul Sesiunii de Informare s-au prezentat activitățile post-selectare care urmează a fi demarate în timpul apropiat. Vă aducem sincere mulțumiri pentru efortul depus în procesul de aplicare și Vă urăm mult succes în continuare. Echipa CEDA își reafirmă susținerea și suportul în vederea dezvoltării instituționale și atingerii obiectivelor acestui proiect ambițios.

Proiectul „Creăm Valoare Pentru Alții: Instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO) este implementat de CEDA în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC), cu suportul financiar al Fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) și a Guvernului Elveției prin intermediul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).