Final Școlii de vară pentru tinere ediția 2021 organizată la Anenii Noi!

Final Școlii de vară pentru tinere ediția 2021 organizată la Anenii Noi!

Final Școlii de vară pentru tinere ediția 2021 organizată la Anenii Noi!

De sâmbătă până astazi au trecut deja 2 zile, iar noi consilierii și participantele suntem tot cu gândul la acele zile fantastice care le-am petrecut împreună!

Amalgam de emoții pozitive în rândul fetelor din r. Caușeni și r. Anenii Noi!

Suntem mândri că avem în țară atât de multe fete deștepte, frumoase și talentate, care ne-au prezentat la final proiectele lor de carieră în domeniul psihologiei, medicinei, jurisprudenței, alimentației publice, design grafic, turismului, contabilității, coregrafiei, dar si proiecte de stewardesă și pilotă în aviația civila!

Jumătate din participante se văd antreprenoare în viitor, prezentând următoarele idei de afaceri: rulota cu înghețată, salon de frumusețe, cabinet de psiholog, agenție de turism, bazin, etc.

După ce le-am ajutat să-și elaboreze proiectul de carieră și să-și evalueze ideea de afaceri prin metoda Lean Canvas, nu ne rămâne decât să le urăm să-și urmeze visul, să nu cedeze și să muncească mult pentru atingerea succesului!

Și cum se cuvine moldevenilor, la final, am cântat și am incins cu toții o hora moldoveneasca!

Mulțumim mult – Centrului de Creație „Ciocarlia” din or. Anenii Noi – dnei director Lilia Oltu, pentru găzduirea acestei școli de vară! Locația a fost excelentă!

Mulțumiri partenerilor nostri – Direcției de Ocupare a Forței de Muncă din r. Anenii Noi și r. Caușeni!

Și cele mai calde mulțumiri consilierilor Școlii de vară – Ecaterina Sanduță, Adelin Pascaru, Irina Bostan, Veronica Nitorean, Alina Cemirtan, Victoria Novac, Madalina Spinu, Irina Sirbu, Igor Curca, Alina Cibotari, care s-au implicat în sesiunile online și față în față, dar și echipei CEDA (Lia Sclifos, Olga Șuleanschi, Veronica Bubuioc, Cristina Cojocaru, Dan Corcodel, Andrei Cazacu, Tamara Ermolenco și Ion Cihan) care au muncit foarte mult pentru organizarea și desfășurarea acestei școli!

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), de către Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).