Atelierul de lucru: ”Antreprenoriatul – opțiune în carieră”

Atelierul de lucru: ”Antreprenoriatul – opțiune în carieră”

Centrul pentru Educație Antreprenorială şi Asistență în Afaceri – CEDA, organizează la data de 25 februarie 2016, atelierul de lucru cu tematica „ Antreprenoriatul – opțiune în carieră”.

 

Atelierul, este organizat în cadrul proiectelor “Reconceptualizarea orientării profesionale şi consilierii în carieră (REVOCC), cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) şi „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii (MEEETA III), cu suportul financiar „Serviciul de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).

 

Scopul major al atelierului este promovarea oportunităților de dezvoltare a competenței antreprenoriale în cadrul diferitor discipline de învățământ.

 

În cadrul acestui eveniment, vor participa directorii adjuncți din Școlile Profesionale din Municipiul Chișinău și școlile pilot implicate în proiectul REVOCC, cadre didactice, reprezentanți ai Ministerului Educației, ADA, LED și echipa CEDA.

 

Se vor aborda reperele teoretico-practice a învățării axată pe competențe, se va discuta competența antreprenorială ca opțiune în carieră și specificul ei şi se vor identifica oportunitățile de dezvoltare a competenței antreprenoriale în cadrul diferitor discipline.

 

Evenimentul va avea loc, începând cu ora 10:00, în incinta Cantinei Cancelariei de Stat, str. A. Mateevici 79.