Menținerea legăturei cu Instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic din Republica Moldova.

Menținerea legăturei cu Instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic din Republica Moldova.

Astăzi, 11 Iunie 2021, CEDA a efectuat vizite de lucru la Școala Profesională Bubuieci, Centrul de Excelență în Construcții și Centrul de Excelență în Transporturi din Chișinău în cadrul proiectului CREATIVO. Proiect care își propune să sporească perspectivele de angajare ale tinerilor și adulților cu ajutorul educației și formării profesional tehnice relevante pentru piața muncii din Republica Moldova.

Obiectivul acestor vizite este documentarea situației, cunoașterea echipelor, vizitarea locației unde este planificată desfășurarea cursurilor de formare sau a activităților antreprenoriale.

Participanții acestor vizite au fost Directorii și echipele de implementare la nivelul fiecărei instituții precum și echipa de proiect a CEDA.

Proiectul CREATIVO este implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC), cu sprijinul financiar al Fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) și al Guvernului Elveției prin intermediul Swiss Cooperation in Moldova (SDC).