Vizită la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Stăuceni

Vizită la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Stăuceni

Astăzi, 15 Iunie 2021, CEDA a avut deosebita plăcere de a vizita Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Stăuceni.

În cadrul vizitei s-a discutat despre capacitatea instituției de a presta în mod eficient cursuri de formare continuă bazate pe cerere, elaborate în parteneriat cu și pentru companiile private.

Ne bucură deschiderea și entuziasmul cadrelor didactice și manageriale pentru valorificarea potențialului de dezvoltare și colaborare instituțională.

Proiectul CREATIVO își propune să sporească perspectivele de angajare a tinerilor și adulților cu ajutorul educației și formării profesional tehnice relevante pentru piața muncii din Republica Moldova și este implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC), cu sprijinul financiar al Fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) și al Guvernului Elveției prin intermediul Swiss Cooperation in Moldova (SDC).