Vizita către ÎPT instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic selectate în cadrul proiectului CREATIVO. mun. Chișinău

Vizita către ÎPT instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic selectate în cadrul proiectului CREATIVO. mun. Chișinău

Astăzi 09.06.2021, CEDA a dat startul vizitelor către instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic selectate în cadrul proiectului CREATIVO.

Primele pe listă au fost Școala Profesională nr.2 din Chișinău, Școala Profesională nr.9 din Chișinău și Centrul de Excelență în Industria Ușoară din Chișinău.

Până la data de 25.06.2021 sunt programate alte 13 vizite la IÎPT din Republica Moldova selectate în cadrul proiectului.

Obiectivul vizitelor sunt documentarea situației și constatarea existenței premiselor în IÎPT partenere pentru realizarea activităților / atingerea obiectivelor din cadrul proiectului CREATIVO.

Echipa CEDA își reafirmă susținerea și suportul în vederea dezvoltării instituționale și atingerii obiectivelor acestui proiect ambițios.

Proiectul „Creăm Valoare Pentru Alții: Instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante” (CREATIVO) este implementat de CEDA în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC), cu suportul financiar al Fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) și a Guvernului Elveției prin intermediul Swiss Cooperation in Moldova (SDC).