Ediția a III a Concursului ”Cel mai bun plan de afaceri”

Ediția a III a Concursului ”Cel mai bun plan de afaceri”

Ediția a III a Concursului ”Cel mai bun plan de afaceri” se va desfășura în cadrul proiectului MEEETA III, finanțat de fundația „Liechtenstein Development Service” (LED).

 

În conformitate cu Regulamentul cu privire la desfășurarea concursului național „Cel mai bun plan de afaceri”, aprobat prin Ordinul Ministrului Educației nr. 1054 din 10 octombrie, 2014, concursul la nivel instituțional urmează a fi organizat până la 31 martie 2016.

 

Copia procesului verbal / ordinului de desemnare și planurile de afaceri a învingătorilor concursului local (elevii care s-au plasat pe locul I si II la nivel de instituție) în format electronic vor fi expediate pe adresa de e-mail [email protected] sau [email protected] până la 15 aprilie 2016, pentru a fi incluși în lista participanților la etapa regională a concursului.

 

Concursul regional va avea loc în luna mai curent, în regiunile de dezvoltare: Nord, Centru, Sud (inclusiv UTA Găgăuzia) și Municipiul Chișinău. La această etapă vor participa elevii care s-au plasat pe locul I, II la nivel de instituție.

 

Concursul la nivel regional va fi organizat în parteneriat cu consiliile directorilor instituțiilor de învățământ profesional tehnic şi Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) din mun. Bălți.

 

Deținătorii locurilor I și II la concursurile regionale vor fi incluși în lista participanților la Concursul Național, care va avea loc în luna iunie 2016.

 

Învingătorii concursurilor regionale și național care vor avea idei viabile de afaceri vor avea oportunitatea de a aplica la Programul de granturi pentru inițierea afacerii proprii (de tip „Start-up”).

 

Pentru întrebări și informații suplimentare ne puteți contacta: tel. 022 885 425, CEDA sau e-mail [email protected];

 

AFA: tel. 023 160 895 / 069 113 950, sau e-mail: [email protected]; [email protected]