Invitație de presă

Invitație de presă

Invitație de presă

La 24 septembrie 2020, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), str. V. Alecsandri 1, va avea loc evenimentul de transmitere către ANOFM a echipamentului care va contribui la prestarea calitativă a serviciilor de ghidare în carieră.

Contextul evenimentului: De la începutul proiectului REVOCC II, ANOFM a acumulat o anumită experiență pozitivă în dezvoltarea și furnizarea de servicii de ghidare în carieră în cele trei centre de ghidare în carieră, deschise la Subdiviziile Teritoriale de Ocupare (STO) din Chișinău, Soroca și Cahul. Ulterior, 17 STO au fost dotate cu echipament pentru prestarea serviciilor de ghidare în carieră. Noul lot de echipamente care urmează să fie transmis către ANOFM (laptopuri, platforme electronice de ghidare în carieră, camere video pentru computer, microfoane, căști etc.) este destinat extinderii unor servicii similare în alte 15 raioane ale țării.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), ai Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA), echipa proiectului REVOCC II de la Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) etc.

După deschiderea oficială a evenimentului, vor vorbi următoarele persoane:

d. Lia Sclifos, manager REVOCC II, CEDA, va prezenta setul de echipament (laptop-uri, platforma electronică de ghidare în cariera CCP, camere video, microfoane, căști) care va fi transmis către ANOFM, destinația lui precum și activitățile planificate în cadrul proiectului REVOCC II pentru valorificarea eficientă a acestui echipament.

d. Raisa Dogaru, directoare ANOFM, va vorbi despre colaborarea cu CEDA în cadrul proiectului REVOCC II și importanța acestei colaborări pentru dezvoltarea serviciilor de ghidare în carieră.

După aceasta va fi semnat Actul de primire predare a echipamentului.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în carieră – REVOCC II, implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cu suportul Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC).

Pentru detalii puteți contacta managerul proiectului REVOCC II, Lia Sclifos prin email [email protected] sau la telefonul (+373) 69565717.