Dezvoltarea sistemului de ghidare în carieră și aspecte manageriale privind predarea disciplinei “Dezvoltare personală”

Dezvoltarea sistemului de ghidare în carieră și aspecte manageriale privind predarea disciplinei “Dezvoltare personală”

”Ce este cariera? Cum arată cariera în viziunea fiecăruia? Ce este ghidarea în carieră, care este scopul și finalitatea ghidării în carieră? Ce reprezintă competența de proiectare a carierei, care sunt cele 4 componente și cum pot fi dezvoltate? Cât de importantă este satisfacția în profesia aleasă?”
Acestea sunt subiectele abordate astăzi, 17 noiembrie 2020 împreună cu reprezentanții echipelor manageriale din instituțiile ÎPT în cadrul programului de instruire: Dezvoltarea sistemului de ghidare în carieră și aspecte manageriale privind predarea disciplinei “Dezvoltare personală”.
Instituțiile prezente la seminar sunt: Colegiul Iulia Hașdeu din Cahul, Colegiul Vasile Lupu din Orhei, Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie ”Raisa Pacalo” din Chișinău, Centrul de Excelență în Economie și Finanțe din Chișinău, Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Stăuceni, Centrul de Excelență în Transporturi din Chișinău, Școala Profesională nr.7 din Chișinău, Școala Profesională nr.9 din Chișinău.
Mulțumim formatorilor Valentina Chicu și Serghei Lîsenco pentru desfășurarea seminarului!
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră (REVOCC II), implementat de Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistenţă în Afaceri CEDA în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC) şi cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC.)