Program de formare „Proiectare/ organizare a unui seminar, training si comunicarea cu diferite categorii de beneficiari”

Program de formare „Proiectare/ organizare a unui seminar, training si comunicarea cu diferite categorii de beneficiari”

Grație acțiunilor conjugate realizate de Centrul pentru Educaţie Antreprenorială si Asistenţă în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi cu suportul financiar al Austrian Development Agency (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC), în perioada 29-30 octombrie 2020 organizăm o nouă rundă a programului de formare continuă la tema ”Proiectare/ organizare a unui seminar, training si comunicarea cu diferite categorii de beneficiari” pentru angajații din 18 Subdiviziuni Teritoriale de Ocupare (STO) și angajații ANOFM.

Astăzi discutăm despre cum începe planificarea unei activități de instruire, despre necesitatea studierii nevoilor de formare a beneficiarilor și care sunt întrebările posibile pe care le putem adresa diferitor categorii de beneficiari, pentru a putea construi activități de formare eficiente conform specificului fiecărui grup.

Le urăm mult succes participanților și le mulțumim formatorilor Valentina Chicu și Serghei Lîsenco pentru organizarea formării.

Reamintim că la 24 septembrie 2020 a fost transmis către ANOFM un set de echipamente (laptopuri cu platforma de ghidare în carieră , căști cu microfon, camere video pentru computer) pentru prestarea calitativă a serviciilor de ghidare în carieră a diferitor categorii de persoane. Toate STO-rile prezente la instruire au fost dotate și au reușit să conecteze tot echipamentul necesar pentru a participa activ la seminarul de astăzi și pentru a dezvolta competențe noi de proiectare și organizare a unei formări. Le mulțumim pentru efortul depus și sperăm că vom avea și rezultate pe măsură.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră REVOCC II.