CEDA anunță înscrierea la cursurile de lungă durată în domeniul antreprenoriatului și inițierii propriei afaceri

CEDA anunță înscrierea la cursurile de lungă durată în domeniul antreprenoriatului și inițierii propriei afaceri

În atenţia absolventelor Şcolilor Profesionale, Colegiilor şi Centrelor de Excelență.

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri – CEDA anunță înscrierea la cursurile de lungă durată în domeniul antreprenoriatului și lansării propriei afaceri, organizate în cadrul proiectului REVOCC II, cu suportul financiar al Agenției Austriece de Dezvoltare (ADA).

Oferta este valabilă pentru tinere fete / femei, absolvente a Școlilor Profesionale, Centrelor de Excelență și Colegiilor din Republica Moldova, interesate în activitatea de antreprenoriat ca opțiune de carieră: auto-angajare sau inițierea propriei afaceri.

Cursurile se vor desfășura în perioada septembrie 2018 – decembrie 2019. Persoanele interesate sunt invitate să participe la concursul preliminar al ideilor de afaceri printr-o simplă completare și expediere a aplicației la adresa oficiu@ceda.md sau la numărul de fax: 022 885 426.

Pe parcursul a trei săptămâni cursanții vor primi asistență în elaborarea propriului plan de afaceri și în continuare vor avea oportunitatea de a participa la Programul de Granturi, implementat de CEDA în cadrul proiectului MEEETA IV cu suportul LED.

CEDA va acoperi cheltuielile de transport, cazare, alimentare şi participare la instruire.

Doar persoanele selectate vor fi anunțate despre data lansării și locul desfășurării cursului.

Formularul Aplicare

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la:

Tel: 022 885 425;
Fax: 022 885 426;
E-mail: oficiu@ceda.md
Persoana de contact: Iulia Macarenco, asistent proiect