CEDA anunţă selectarea unui grup de traineri, care vor presta servicii de Formare a Formatorilor

CEDA anunţă selectarea unui grup de traineri, care vor presta servicii de Formare a Formatorilor

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA) în colaborare cu Ministerul Educaţiei (ME) şi cu suportu financiar al Fundației „Liechtenstein Development Service (LED) realizează în perioada 2017-2020 proiectul „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii, faza IV-a” (MEEETA IV).

 

Scopul proiectului este de a promova abilitatea economică a tinerilor, facilitând dezvoltarea şi aplicarea abilitaților lor antreprenoriale. Acestea vor spori în continuare șansele absolvenților instituțiilor de învățământ profesional tehnic de a găsi un loc de muncă, de a activa în nume propriu sau de a iniția o afacere.

 

Una din principalele activități ale proiectului este crearea şi consolidarea capacității naționale de educație antreprenorială în Instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic.

 

În acest context, CEDA va angaja traineri de Formare de Formatori (TOT) în domeniul Educaţiei Antreprenoriale, care vor elabora conceptul, conținutul şi agenda training-urilor pentru cadrele didactice în predarea disciplinei „Bazele Antreprenoriatului” în instituțiile de învățământ profesional tehnic.

 

Programul de formare a formatorilor va avea loc în perioada octombrie 2017-martie 2018. Termenul limită pentru depunerea propunerilor este 22 mai 2017.

 

Termenii de Referință îi puteți găsi aici: Termeni de Referință

Date de contact:

tel fix: 0(22) 885 425

fax 0(22) 885 426

mob: 079 002 848

email: oficiu@ceda.md.