Învingătorii Concursului Regional ”Cel mai bun plan de afaceri”, zona Sud și Găgăuzia

Învingătorii Concursului Regional ”Cel mai bun plan de afaceri”, zona Sud și Găgăuzia

Centrul Pentru Educație Antreprenorială şi Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Asociația Femeilor de Afaceri din mun. Bălți, în baza Regulamentului aprobat de către Ministerul Educației prin Ordinul nr. 1054 din 10 octombrie, 2014, a organizat ieri 17 mai 2016, Concursul Regional ”Cel mai bun plan de afaceri” pentru Regiunea Sud și Găgăuzia.

 

Concursul este organizat în cadrul proiectului “Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii” (MEEETA III), finanțat de către Fundația Internațională „Liechtenstein Development Service” (LED).

 

Scopul concursului este de a promova spiritul antreprenorial în rândul elevilor din Instituțiile de Învățământ Secundar Profesional şi mediu de specialitate, prin promovarea celor mai bune planuri de afaceri.

 

Acest concurs vine ca o complementare a cursului „Bazele antreprenoriatului” promovat în Instituțiile de Învățământ Secundar Profesional și Mediu de specialitate în urma căruia elevii au participat cu propriile planuri de afaceri la concursul desfășurat la nivel de scoală. Doar deținătorii locurilor I și II la concursul local au participat la etapă regională a concursului.

 

CEDA felicită învingătorii regiunii de Sud și le urează mult succes la Etapa Națională!

 

Locul I

 

– Șleahtițchi Ion, (Școala Profesională Nr.1, Cahul).

 

Locul II

 

– Tudorica Grigore, (Școala Profesională Nr.2, Ștefan Vodă).

– Argint Cristian, (Școala Profesională Nr.2, Cahul).

 

Locul III

 

– Tulei Cristina, (Școala Profesională Ștefan Vodă).

– Caraivan Nicolae, ( Școala Profesională Comrat).