Atelierul de lucru cu participantele școlii de vară 2016

Atelierul de lucru cu participantele școlii de vară 2016

La 8 februarie 2017, Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) a organizat un atelier de lucru cu participantele la Școala de vară pentru tinere, care a avut loc în luna iulie 2016.

 

Tinerele, care au participat la școala de vară au prezentat rezultatele implementării proiectelor de carieră, care au fost elaborate în rezultatul sesiunilor de instruire și atelierelor de lucru, precum și unele activități organizate în comunitate, după finalizarea școlii de vară. Fetele au povestit despre impresiile lor pe care le-au avut în urma activităților desfășurate: activități de instruire, activități de informare în comunitate, comunicări informale cu prieteni și rude, de asemenea au venit cu sugestii pentru organizarea școlii de vară din 2017.

 

Atelierul de lucru s-a desfășurat în cadrul proiectului „Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră (REVOCC), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenoriala și Asistență în afaceri (CEDA), în parteneriat cu Ministerul Educației al RM şi „Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă” (ANOFM), cu suportul financiar al „Agenției Austriece pentru Dezvoltare” (ADA).