Câștigătorii Concursului Regional „Cel mai Bun Plan de Afaceri” ediția 2019 pentru absolvenții Colegiilor și Centrelor de Excelenţă.

Câștigătorii Concursului Regional „Cel mai Bun Plan de Afaceri” ediția 2019 pentru absolvenții Colegiilor și Centrelor de Excelenţă.

Centrul pentru Educație Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri anunţă câştigătorii celui de-al II-lea Concurs Regional al Planurilor de Afaceri, elaborate în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului” pentru absolvenţii Colegiilor şi Centrelor de Excelenţă.

Locul I — Ceban Ecaterina cu ideea de lansare a unui post de radio „Radio Lumea Copiilor”.

Locul II — Colin Cătălina cu ideea de afaceri privind iniţierea afacerii de producere și comercializarea covrigilor „Covrigo” SRL.
Locul II — Gherman Anastasia cu ideea de afaceri privind acordarea serviciilor de turism rural și producerea produselor din trandafir „Casa Trandafirului”.

Locul III — Ceban Avraam cu confecţionarea lumânărilor „ÎI Aroma Design”.
Locul III — Drăgălin Mihaela cu ideea de afaceri „Creșterea căpșunelor”.
Locul III — Țurcan Ana-Maria, cu ideea de afaceri „Cultivarea Schisandrei – plantă cu 5 arome”

Concursul Regional al Planurilor de Afaceri elaborate în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului” se desfășoară în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii” #MEEETAIV, implementat de CEDA cu suportul financiar a fundației  Servicii de „Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).