CEDA prelungește termenul de aplicare pentru Școala de Vara, 2017

CEDA prelungește termenul de aplicare pentru Școala de Vara, 2017

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) va organiza în perioada august 2017 Școala de Leadership pentru Fete (locul și timpul rezervat pentru cele 6 zile planificate vor fi stabilite mai târziu). Acest proiect comprehensiv şi interactiv este destinat tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani.

 

Școala de vară se desfășoară în cadrul proiectului “Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră” (REVOCC), implementat de CEDA, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cu suportul financiar al „Agenției Austriece pentru Dezvoltare” (ADA).

 

În cadrul Școlii de Vară se vor organiza sesiuni de instruire, ateliere de lucru şi dezbateri la următoarele subiecte:

 

– Dezvoltarea personală și proiectarea carierei.

– Elaborarea planului de dezvoltare a carierei.

– Dezvoltarea capacităților de lider şi a încrederii în sine.

– Angajarea în câmpul muncii și instrumente de marketing personal.

– Antreprenoriatul – opțiune în carieră.

– Club de discuție şi stimulare a inițiativei.

– Constituirea și consolidarea echipei.

– Limba de lucru: română.

 

Cheltuielile de cazare, alimentare și instruire fi suportate de către organizatori. Participantele vor achita doar cheltuielile de transport (din localitatea participantei până la Chișinău și înapoi).

 

DATA LIMITĂ DE APLICARE ESTE 23 iunie 2017, ORA 17:00.

 

Vă rugăm să expediați formularele pe adresa: mkiriakov@ceda.md

 

Formularele trimise mai târziu nu vor fi acceptate! Formularul îl găsiţi aici: Formular de aplicare pentru participante termen prelungit

 

Pentru mai multe detalii sau informații apelați 022 885 425 (Mariana Kiriarov)

 

P.S

Selectarea participanților va avea loc până la 15 iulie 2017. Persoanele selectate vor fi anunțate de către reprezentații CEDA.

 

P.P.S

În procesul selectării se va lua în considerație activitatea de voluntariat, îndeosebi vor avea prioritate tinerele care activează în calitate de voluntari la Centrele de Ghidare în Carieră din incinta Agențiilor pentru Ocuparea Forței de Muncă din mun. Chișinău (sectorul Botanica), raionul Soroca și raionul Cahul.