Concursul National „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția a V-a 2018

Concursul National „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția a V-a 2018

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (#CEDA), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării, cu suportul financiar al Fundaţiei „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (#LED),organizează cea de-a V-a ediție a finalei Concursului Național „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2018.

Evenimentul se va desfășura pe 6 iunie 2018, ora 10.30, la Hotelul „Jolly Alon”, str. Maria Cebotari 37 , et. I, Chișinău.

Concursul „Cel mai bun plan de afaceri”, ediția 2018, este organizat în cadrul Proiectului „Activitatea de instruire în domeniul antreprenoriatului și angajării în câmpul muncii” (MEEETA IV).

18 participanți – finaliști ai Concursurilor Regionale «Cel mai bun plan de afaceri» – își vor prezenta planurile de afaceri în fața comisiei de evaluare, formată din specialiști în domeniu, oameni de afaceri, reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și asociațiilor de business. 
Planurile de afaceri vizează diferite domenii, inclusiv prestări de servicii, manufactură, agricultură, servicii auto, alimentație publică, croitorie și altele.

Le urăm succes participanților!

Dacă aveți întrebări suplimentare sau sugestii, Contactați-ne!
Pentru a fi la curent cu toate știrile urmăriți pagina noastră pe Facebook.