În atenţia absolvenţilor Şcolilor Profesionale şi Şcolilor de Meserii

În atenţia absolvenţilor Şcolilor Profesionale şi Şcolilor de Meserii

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri – CEDA anunță înscrierea la cursurile de lungă durată în domeniul antreprenoriatului și lansării afacerii, organizat în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii” (MEEETA III), cu suportul financiar al fundației „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).

 

Oferta este valabilă pentru absolvenții Școlilor Profesionale și Școlilor de Meserii din Republica Moldova, interesați în lansare afacerii proprii.

 

Cursurile se vor desfășura în anul 2016. Persoanele interesate sunt invitate să participe la concursul preliminar al ideilor de afaceri printr-o simplă completare și expediere a Aplicație la adresa oficiu@ceda.md sau la numărul de fax 022 885 426.

 

Pe parcursul a două săptămâni cursanții vor primi asistență în dezvoltarea propriei idei de afaceri și în elaborarea propriului plan de afaceri. La o etapă ulterioară CEDA va organiza un Concurs al Planurilor de Afaceri pentru accesarea Programului de Granturi în cadrul proiectului MEEETA III, pentru inițierea afacerii. Valoarea grantului (în echipament) va constitui până la 1 500 USD.

 

CEDA va acoperi cheltuielile de transport, cazare, alimentare şi participare la instruire.

 

Doar persoanele selectate vor fi anunțate despre data lansării și locul desfășurării cursului.

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la:

 

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri – CEDA

Iulia Macarenco, Asistent proiect

Tel: 022 885 425 / 079 029 129

Fax: 022 885 426

E-mail: oficiu@ceda.md