CEDA – este Compania Anului în nominalizarea: „Proiectul anului în Educaţie 2015 – MEEETA III”

CEDA – este Compania Anului în nominalizarea: „Proiectul anului în Educaţie 2015 – MEEETA III”

PNA Compania „TELERADIO – MOLDOVA”

a acordat  Centrului pentru Educație Antreprenorială şi Asistență în Afaceri,

Titlul Onorific  COMPANIA ANULUI

în nominalizarea 

„Proiectul anului în Educație 2015 – MEEETA III”

Pentru Eficiență şi Durabilitate în Activități de Instruire în Antreprenoriat şi Angajare în Câmpul Muncii a Tinerilor în Republica Moldova.

 

Proiectul „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii în Moldova, MEEETA faza a III-a” (MEEETA III), este finanțat de către fundația „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED) şi implementat în parteneriat cu Ministerul Educației al Republicii Moldova.

 

MEEETA III a demarat în martie 2014 şi promovează abilitarea economică a tinerilor prin facilitarea dezvoltării abilităților de lucru și de generare de venituri, cu accent special pe spiritul antreprenorial, scopul proiectului fiind creșterea posibilităților de angajare şi inițiere a unei afaceri în rândurile absolvenților școlilor profesionale.

 

Suntem onorați să primim distincția care ne-a fost oferită şi vă asigurăm să depunem în continuare efort pentru a atinge noi performanțe şi a îndeplini cu succes scopul proiectului MEEETA III!

 

Aici găsiți emisiunea cu totalurile concursului (minutul 5:30)

 

https://www.trm.md/ru/concerte-si-transmisiuni-in-direct/la-multi-ani-cu-sanatate-totalurile-concursului-omul-anului-compania-anului-2015/