Internship pentru frizeri – elevii / absolvenții Școlilor Profesionale

Internship pentru frizeri – elevii / absolvenții Școlilor Profesionale

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA), în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii(MEEETA III), susținut de fundația „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED), organizează în perioada 23 ianuarie -03 februarie 2017, în mun. Chișinău, în incinta Asociației Frizerilor din Republica Moldova, Internship-ul pentru frizeri.

 

Scopul Internship – ului: Dezvoltarea abilităților practice a participanților în domeniul meseriei de coafor și anume: studierea stilurilor și a tehnicilor moderne noi în arta coafatului; crearea coafurilor de seară, cât și a celor pentru ocazii speciale; perfecționarea și îmbunătățirea calității deservirii clienților, dezvoltarea abilităților de comunicare (capacitatea de a selecta corect serviciul și cultura comunicării cu clientul).

 

Internship – ul se va desfășura în două etape. Prima etapă de 5 zile în care participanții se vor familiariza cu stilurile moderne și clasice, cât și cu detaliile unei coafuri de seară. Vor aplica în practică, pe capuri de manechin, cunoștințele primite. Internship – ul permite participanților să îmbunătățească abilitățile și deprinderile în arta coafurilor de seară. Participanții vor fi capabili de a alege coafura, luând în considerație particularitățile individuale ale clientului.

 

Doisprezece participanți, selectați drept cei mai buni, vor fi promovați la următoarea etapă a internship-ului ce ține de coafurile de seară. În următoarele 5 zile participanții vor primi cunoștințe mai aprofundate referitor la executarea coafurilor de seară. Vor implementa în practică cunoștințele prin modelarea de coafuri pe capuri de manechin. La fel participanții vor fi inițiați în mediul autentic de lucru în timpul vizitelor la câteva saloane de frumusețe / frizerii din capitală, unde se vor familiariza cu organizarea activității salonului, cu serviciile, echipamentul tehnic, instrumentele și produsele cosmetice, cultura de deservire și normele sanitare. Vizitele efectuate la saloanele de frumusețe vor permite formarea unei viziuni mai detaliate despre locul de muncă al unui stilist și perspectivele de dezvoltare profesională.

 

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la: 022 885 425 / 069 013 030 sau oficiu@ceda.md.