CEDA anunţă câştigătorii Programului de Granturi din 3 noiembrie 2017

CEDA anunţă câştigătorii Programului de Granturi din 3 noiembrie 2017

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA) în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii (MEEETA IV), a organizat la data de 3 noiembrie 2017 Ședința Comitetului de Granturi nr. 02.

 

Membrii comitetului au revizuit 6 aplicații la programul de granturi ale tinerilor – absolvenți ai Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic Secundar şi Post secundar, care au absolvit cursul „Dezvoltarea abilitaților antreprenoriale pentru inițierea afacerii proprii” şi intenționează să facă primii pași în afaceri.

 

Ideile de afaceri examinate au fost:

 

– Drobot Irina, absolventă a Centrului de Excelență în Industria Ușoara, domeniul de afacere croirea hainelor la comandă.

– Croitor Dimitri, absolvent al Școlii Profesionale din Comrat, domeniul de afacere – Apicultura.

– Mihasiuta Iosif, absolvent al Școlii Profesionale din Bubuieci, domeniul de afacere – Apicultura.

– Maican Ion, absolvent al Colegiului de Medicină Veterinară şi Economie Agrară din Bratuşeni, domeniul de afacere – Apicultura.

– Ceban Alexandru, absolvent al Colegiul Național pe lângă ASEM, domeniul de afacere – servicii de marketing digital.

 

În urma analizei rezultatelor monitorizării şi a criteriilor de evaluare, au fost aprobate 4 granturi în sumă totală de aproximativ de 114 116,00 MDL. Granturile sunt oferite în cadrul proiectului MEEETA IV, susținut de Fundația „Serviciul de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).

 

CEDA felicită câștigătorii:

 

– Drobot Irina.

– Croitor Dmitri.

– Mihasiuta Iosif.

– Maican Ion.