CONCURSUL NAȚIONAL „CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI” EDIȚIA 2019

CONCURSUL NAȚIONAL „CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI” EDIȚIA 2019

Ce: Concursul Național „Cel mai bun plan de afaceri” ediția 2019, unde vor participa câștigătorii etapelor regionale ale concursului – absolvenţi ai Instituţiilor de Învăţământ Profesional Tehnic: Şcoli Profesionale, Colegiile şi Centrele de Excelenţă din Republica Moldova.

Planurile de afaceri au fost concepute în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului”, în cadrul Proiectului „Activitatea de instruire în domeniul antreprenoriatului și angajării în câmpul muncii” (MEEETA IV), cu scopul de a promova spiritul antreprenorial în rândul elevilor din Instituțiile de Învățământ Profesional Tehnic, prin aprecierea celor mai bune planuri de afaceri elaborate de elevi în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului”.

Cine: Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova și cu suportul financiar al Fundaţiei Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED).

Cum: Evenimentul va întruni 16 finaliști din toată republica, reprezentanți ai Instituțiilor partenere dar și câștigătorii edițiilor trecute care își vor împărtăși exeperiența lor.

Cei 16 finaliști își vor prezenta planurile de afaceri în fața unei comisii de evaluare, formată din specialiști în domeniu, oameni de afaceri, reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării din Republica Moldova și reprezentanți ai asociațiilor de business. În urma concursului, vor fi desemnați finaliștii, care vor primi diplome, premii de valoare și vor putea beneficia de suport în implementarea ideilor de afaceri din partea donatorilor și organizatorilor.

Unde: Summit Event & Conference Center (str. Tighina, 49/3, scara I, sala Roşie).

Când: Vineri 7 iunie 2019, orele 09:30 – 16:00

Date de contact. Învităm toți reprezentanții mass-media interesați: 068 313 101 / contact@parsec.md

IMPORTANT: Concursul Național „Cel mai bun plan de afaceri” este la cea de a VI-a ediție și, în acest an, este organizat de CEDA, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării cu suportul financiar al Fundaţiei „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein”.

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri este o organizaţie non-guvernamentală, formată cu scopul de forma şi valorifica competențele profesionale, a inițiativei individuale și a spiritului antreprenorial prin educație, inițierea și dezvoltarea afacerilor.