Rezultatele Concursului Regional al Planurilor de Afaceri, elaborate în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului”, mun. Chișinău

Rezultatele Concursului Regional al Planurilor de Afaceri, elaborate în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului”, mun. Chișinău

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA) anunță câștigătorii Concursului Regional al Planurilor de Afaceri, elaborate în cadrul disciplinei „Bazele Antreprenoriatului” pentru absolvenții Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic din mun. Chișinău.
Concursul, se desfășoară în baza proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii” (MEEETA IV) implementat de CEDA cu suportul financiar al Fundației „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).

 

Rezultatele concursului:

 

Locul I

▪ Ilinca Maria de la Centrul de Excelenta în Industria Ușoară cu ideea de „Croirea vestimentelor la comanda”, profesor Chirev Svetlana
▪ Torgai Tudor de la Școala Profesională nr.3 Chisinau cu ideea ” Deschiderea unei spălătorii auto „, profesor Dorin Brinza.

 

Locul II

▪ Caraus Emilia de la Centrul de Excelenta în Industria Ușoară cu ” Confecționarea hainelor fosforescente”, profesor Ana Vleju.
▪ Beregoi Constantin de la școala profesională din Bubuieci cu ideea „Producerea și comercializarea produselor apicole”.

 

Locul III

▪ Enachi Ana de la Centrul de Excelenta în Industria Ușoară cu ideea „Confecționarea hainelor pentru însărcinate”, profesor Chirev Svetlana.
▪ Hadgi Mihaela de la Școala Profesională nr.5 Chisinau cu ideea „Producerea brânzei de burduf”, profesor Iazinschi Elena.

 

CEDA urează succes și realizări frumoase participanților la etapa finală!

 

Dacă aveți întrebări suplimentare sau sugestii, Contactați-ne!
Pentru a fi la curent cu toate știrile urmăriți pagina noastră pe Facebook.