Atelier de lucru privind prezentarea rezultatelor implementării proiectului MEEETA III

Atelier de lucru privind prezentarea rezultatelor implementării proiectului MEEETA III

Stimați colegi,

 

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în colaborare cu Ministerul Educației al Republicii Moldova va organiza, joi, 23 februarie 2017, un atelier de lucru privind prezentarea rezultatelor implementării proiectului privind activitățile de instruire în domeniul antreprenoriatului și angajării în câmpul muncii în Republica Moldova.

 

Evenimentul va avea loc în incinta „Summit Events and Conference Center”, sala roşie, str. Tighina 49/3, începând cu ora 14.00 și este organizat cu suportul financiar al Fundaţiei Internaţionale „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED).

 

La atelier vor participa reprezentanți ai Ministerului Educației, ANOFM, Centrelor de ghidare în carieră din cadrul AOFM Chişinău, Soroca şi Cahul, directori şi profesori ai instituţiilor de învăţământ profesional tehnic, donatori, experți, agenţi economici, echipa de proiect CEDA.

 

Participanții vor discuta rezultatele implementării Proiectului „Activitatea de Instruire în domeniul antreprenoriatului şi angajării în câmpul muncii în Moldova ( MEEETA III). În cadrul acestui proiect a fost inclus în curricumulul școlilor profesional tehnice disciplina Bazele Antreprenoriatului”, care oferă oportunitate elevilor acestor școli să învețe cum se creează o afacere, începând cu ideea, au fost instruite cadrele didactice care predau această disciplină, a fost elaborat și implementat un program de granturi pentru tineri și tot pentru ei au fost organizate concursuri regionale și naționale ale planurilor de afaceri.

 

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate și rezultatele Studiului de marcare a traseului profesional al absolvenților instituțiilor de învățământ profesional-tehnic din Republica Moldova” (Tracer Study). Experții externi, care au evaluat impactul proiectului vor prezenta rezultatele evaluării și propuneri referitor la perspectivele din domeniul educației antreprenoriale a tinerilor din Republica Moldova.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Pentru informaţie adițională ne puteţi contacta la numărul de telefon: 022 885 425