21 de formatori s-au pregătit să instruiască profesorii la disciplina Bazele Antreprenoriatului

21 de formatori s-au pregătit să instruiască profesorii la disciplina Bazele Antreprenoriatului

În perioada 13-14 septembrie 2018, Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA) a organizat un training pentru 21 de formatori care se pregătesc să instruiască profesorii la disciplina Bazele Antreprenoriatului.

Pe parcursul celor 2 zile cursanții au recapitulat rezultatele etapelor precedente ale formărilor și au prezentat rezultatele temelor pentru acasă. La fel au fost identificate necesitățile de formare a profesorilor care predau Bazele Antreprenoriatului (BA) prin intermediul analizei planurilor de afaceri elaborate în cadrul obiectului. De asemena, au fost stabilite obiectivele comune pentru formările ulterioare, care vor fi axate pe modulele obiectului Bazele Antreprenoriatului și discutați termenii posibili de desfășurare a următorului training.

Le mulțumim formatorilor și tuturor persoanelor implicate pentru efort!

Programul de formare este organizat în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului și Angajării în Câmpul Muncii în Moldova, faza a IV-a” (MEEETA IV), implementat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării al RM și finanțat de Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED).